Yandex Metrica

Bakan Gül açıkladı! Israrlı taciz ve takibe ceza

Bakan Gül açıkladı! Israrlı taciz ve takibe ceza

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ısrarlı taciz ve takip fiillerinin ayrı bir suç olarak düzenlenmesine yönelik çalışmanın tamamlandığını söyledi.

Genel

23.01.2024, 18:27

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 2022 yılı bütçeleri TBMM Genel Kurulunda konuştu.

Bakan Gül, "Uzun yargılamadan kaynaklı zararlar yönünden Bakanlığımız nezdinde İnsan Hakları Tazminat Komisyonuna başvuru imkanı getireceğiz. Yani davası çok uzun sürdüğü için mağdur olan vatandaş artık bir daha 'Ben mağdur oldum tazminat almak için mahkemeye başvurmak zorunda kalıyorum' demeyecek.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

ISRARLI TACİZ VE TAKİBE CEZA

Israrlı taciz ve takip fiillerini ayrı, caydırıcı bir suç olarak düzenlemeye yönelik çalışmalarımızı tamamladık. Bu konuda da ümit ediyorum en kısa zamanda gerekli düzenleme olacaktır. Nefret söylemi ve nefret suçuna ilişkin ceza kanunumuzda yeni ve müstakil düzenleme yapılması da çalışma konularımız arasında"

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

KADINA ŞİDDETTE CEZALARIN AĞIRLAŞTIRILMASI KARARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı açıklamada "İnsan Hakları Tazminat Komisyonu'nun hareket kabiliyetini artıracağımız paketle kadınlara yönelik taciz ve takip eylemlerinin cezaları ağırlaştırılacaktır. Yakında Meclisimizin takdirine sunacağımız yeni bir yargı paketi ile bu reform zincirine inşallah yeni bir halka daha ekliyoruz. İnsan Hakları Tazminat Komisyonu'nun hareket kabiliyetini artıracağımız bu paketle kadınlara yönelik taciz ve takip eylemlerinin cezaları ağırlaştırılacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading