Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bağcılar'da börekçiye dadanan hırsız sadaka kutusunu 4 kez çaldı

Bağcılar'da börekçiye dadanan hırsız sadaka kutusunu 4 kez çaldı

Bağcılar'da iddiaya göre bir hırsız, müşteri gibi girdiği dükkanda 4 kez sadaka kutusunu çaldı.

Genel

15.03.2024, 14:56

Bağcılar'da iddiaya göre bir hırsız, müşteri gibi girdiği dükkanda 4 kez sadaka kutusunu çaldı. Sadaka kutusunu koymaya devam edeceğini söyleyen iş yeri sahibi de hırsıza düzenli işe girmesini tavsiye etti.

Olay, Bağcılar İnönü Mahallesi'ndeki börekçide meydana geldi. İddiaya göre, börekçiye dadanan hırsız, müşteri gibi girdiği dükkanda tezgahın üzerinde bulunan sadaka kutusunu 4 kez çaldı. Üçüncü hırsızlık olayının ardından iş yerine güvenlik kamerası taktıran Ömer Demir, geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 4. hırsızlıktan sonra güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızı tespit etti.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

'BU PARA ÖĞRENCİLERE GİDİYOR'

Genç hırsıza seslenerek düzenli bir işte çalışmasını tavsiye eden Ömer Demir, "Dördüncü defa sadaka kutumuz çalınıyor. Müşteri gibi gelip çay istiyor, sırtım dönükken sadaka kutumuzu çalıyor. Her çaldığında nereden baksan 300 - 400 lira para vardı içinde. Biz parasında değiliz bu genç yaşta yakışmıyor. 300 lirayla ne yapabilir ki? Bir ay bir yerde çalışsa 3 - 4 bin lira maaş alır. 3 defa sadaka kutusu çalındıktan sonra güvenlik kamerası taktık ondan sonra tespit ettik arkadaşı. Sadaka kutusu koymaya devam ediyoruz. Çalınmazsa seviniriz, bu öğrencilere gidiyor destek amacıyla. Genç yaşta değmez, nereye gitse çalışır. Zor değil herkes çalışıyor, mücadele ediyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading