Yandex Metrica
SON DAKİKA
Babasını 3 satır darbesiyle öldürdü ifadesi akıllara zarar

Babasını 3 satır darbesiyle öldürdü ifadesi akıllara zarar

Adana'da tartıştığı babası Cabbar Kürçe’yi 3 satır darbesiyle öldüren Sefa Kürçe tutuklandı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Sefa Kürçe adliyeye sevki sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada 'Babamla, ‘Ölek, gidek, geri gelek’ oyunu oynadık' dedi.

Genel

23.01.2024, 18:18

Adana'da 14 Kasım günü korkunç bir cinayet işlendi. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Sefa Kürçe, babasını 3 satır darbesiyle öldürürken gazetecilere yaptığı açıklama 'pes' dedirten cinstendi.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

SATIRLA BABASINA SALDIRDI

Olay, 14 Kasım günü saat 09.30 sıralarında Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi’nde bir apartman dairesinde meydana geldi. Kuzenini yaraladığı gerekçesiyle girdiği cezaevinden izinli çıkan Sefa Kürçe ile evine gittiği babası Cabbar Kürçe arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında arbede yaşandı, Sefa Kürçe, mutfaktan aldığı satırla banyodaki babasına saldırdı. Cabbar Kürçe, oğlunun satır darbeleriyle başından ve boynundan yaralandı. Eşinin kanlar içinde yerde yattığını gören Mühibe Kürçe evden kaçarak durumu polise bildirdi.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

HAYATA TUTUNAMADI

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Cabbar Kürçe’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sefa Kürçe’yi gözaltına aldı. Cabbar Kürçe’nin cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nun morgundaki otopsisinin ardından yakınları tarafından alınıp toprağa verildi.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

‘BABAMLA ‘ÖLEK, GİDEK, GERİ GELEK’ OYNADIK’

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Sefa Kürçe, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adana Adli Tıp Birimi’ne götürüldü. Kürçe, adliyeye sevk edildiği sırada gazetecilere, ''Babamı ben öldürmedim. Zaten ölmüştü. Boyu 1 metreydi ve buz gibi olmuştu. Babama bir satır vurdum, kendime de bıçak vurdum. Ben sadece oyun oynuyordum. Babamla, ‘Ölek, gidek, geri gelek’ oyunu oynadık'' şeklinde açıklama yaptı.

Sefa Kürçe, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading