Yandex Metrica

Babala TV kışkırtıcı kliple tepkilerin odağına oturdu: Hem ırkçı hem Müslüman düşmanı

Babala TV kışkırtıcı kliple tepkilerin odağına oturdu: Hem ırkçı hem Müslüman düşmanı

Youtube'da milyonlarca takipçisi bulunan Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, Müslümanların terörist gibi yaftalanması projesinin son figüranı oldu!

Genel

23.01.2024, 17:51

Video paylaşım sitesi Youtube'da 2 milyon 750 bin takipçisi bulunan Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, ABD'nin 11 Eylül sonrası propagandasına hizmet eden skandal bir kurguya imza attı. Müslümanları terörist olarak gösterme projesinde olmadık senaryoların yazıldığı süreçte son figüran, Abdullah Öcalan'ı yakalandığında sorgulamış isimlerden emekli Albay Hasan Atilla Uğur'un oğlu Oğuzhan Uğur oldu. 

ABD işgali süresince Afganistan'da işkence ve bombalar altında can vermiş onbinlerce kadın ve çocuğu dert edinmeyen Oğuzhan Uğur, ülkedeki Taliban kontrolünü fazlasıyla şahsileştirerek İslamî değerlere saldırmaktan çekinmedi. 

Uğur, yayın yaptığı Babala TV'de iğrenç bir klibe imza atarak Müslümanlara 'bir Amerikalıdan farksız baktığını' ortaya koydu ve tepkilerin odağına oturdu. Sarıklı ve sakallı kişilerin stüdyoyu basması konulu mizanseniyle "İslam = terör" yaftasına hizmet eden Uğur'un eylemi yalnızca göçmenlere yönelik ırkçı yaklaşımı değil aynı zamanda dinî-kültürel sembollere karşı düşmanlığı da açığa vurdu. 

Sosyal medyada Oğuzhan Uğur'a tepki gösteren vatandaşlar, "Anadolu'yu Türklerin yurdu haline getiren Müslümanların bin yıldır ne giydiği" sorusunu yeniden gündeme getirdi. 

İnsanlar şimdi başta Oğuzhan Uğur ve babası Hasan Atilla Uğur olmak üzere, Uğur ailesinin atalarının nerede yaşadığını, neye inandıklarını ve giysilerinin ne olduğunu merak ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading