Yandex Metrica
SON DAKİKA
Azerbaycanlı destek konvoyu Havza'da böyle karşılandı

Azerbaycanlı destek konvoyu Havza'da böyle karşılandı

Türkiye'yi orman yangınlarıyla mücadelesinde yalnız bırakmayan kardeş ülke Azerbaycan'ın yangınlara müdahale için gönderdiği üçüncü ekip Havza'dan geçti.

Genel

23.01.2024, 17:46

Orman yangınlarıyla mücadelesine destek olmak için Türkiye'ye gönderilen, Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığına bağlı ekiplerin bu kez üçüncü grubu Samsun'un Havza ilçesinden geçti. Havza Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Otogar Kavşağı'nda aldıkları tedbirlerle 40 itfaiye aracından oluşan konvoyun, güvenli bir şekilde transit geçiş yapmasını sağladı. 

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

AZERBAYCANLI EKİPLER BAYRAK VE SİRENLERLE KARŞILANDI

Daha önceden hazırlıklarını tamamlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliğine bağlı itfaiyeciler, Azerbaycanlı meslektaşlarını, Samsun Ankara kara yolundan geçerken açtıkları bayraklar ve itfaiye aracından çaldıkları sirenlerle selamladı. Diğer traftan, konvoyun Havza'dan geçtiği esnada Ereli mevkisinde Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığına bağlı araçlardan biri arıza yapması nedeniyle, tamirinin ardından yola devam etti. Kırk itfaiye aracının yanı sıra 150 personelin de Türkiye'ye gönderildiği belirtildi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading