Yandex Metrica

Az daha polisi öldürüyordu! CHP'li eski yönetici hastalığına sığındı

Az daha polisi öldürüyordu! CHP'li eski yönetici hastalığına sığındı

İzmit'te kontrol noktasında aracı durdurulan CHP'li eski yönetici Bülent Sadıkoğlu, gaza basıp olay yerinden kaçarken polisi metrelerce yerde sürükledi. Bülent Sadıkoğlu, verdiği ifadede ''Şeker hastasıyım, panikledim.'' dedi.

Genel

23.01.2024, 18:09

İzmit'te geçtiğimiz günlerde denetim için otomobili durdurulduğu sırada aniden hareket edince, cama tutunan trafik polisini sürükleyerek yaralanmasına neden olan eski CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı sürücü Bülent Sadıkoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

'ŞEKER HASTASIYIM PANİKLEDİM'

Polis, dün öğle saatlerinde Bülent Sadıkoğlu'nu gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Sadıkoğlu bugün adliyeye sevk edildi. Bülent Sadıkoğlu'nun emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı. Normalde kendisinin beyefendi birisi olduğunu belirten Sadıkoğlu ifadesinin devamında, "Şeker hastasıyım, o yüzden panikledim. Aracımın bağlanmasından korktum o yüzden kaçtım. Böyle olmasını istemezdim" dediği ortaya çıktı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

YARALI POLİS TABURCU EDİLDİ

Omzunda kırık olan polis memuru Bedir Yıldız, Kocaeli Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Bedir Yıldız'ın, iyileştikten sonra görevine döneceği belirtildi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading