Yandex Metrica

Ayşenur Arslan rezil rüsva oldu sosyal medyanın diline düştü

Ayşenur Arslan rezil rüsva oldu sosyal medyanın diline düştü

Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in TBMM'de yemin etmediğini söyleyen Ayşenur Arslan, sosyal medyada dalga konusu oldu.

Genel

23.01.2024, 18:06

Ayşenur Arslan, Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'le ilgili yaptığı konuşmayla kendini rezil rüsva etti.  Ayşenur Arslan, yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in TBMM’de yemin etmediğini söyledi. Ayşegül Arslan’ın gafını ise 1 Ekim’de TBMM’de Mahmut Özer’in yemin ettiği anlara ilişkin görüntüler deşifre etti.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

'YEMİN BİLE ETMEDİ'

Ayşenur Arslan, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; "Anayasaya göre, bakanlar Meclis'te yemin ederek göreve başlarlar. Ama, Milli Eğitim Bakanı, Ziya Selçuk gitti, yerine yardımcısı geldi, yeni Milli Eğitim Bakanı yemin bile etmedi. O tuhaf başkanlık rejimi anayasasına göre bile gereği yapılmıyor."

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

İktidar karşıtı söylemleriyle tanınan ve hemen hemen her konuşmasında bir gafa imza atan Ayşenur Arslan'ın söylemlerinin ardıbndan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in TBMM'deki yemini, kendisinin de yer aldığı konuşmasıyla birlikte sosyal medyada paylaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading