Yandex Metrica

Avrupa Konseyi'nden skandal Kavala ve Demirtaş kararı! Harekete geçtiler

Avrupa Konseyi'nden skandal Kavala ve Demirtaş kararı! Harekete geçtiler

Avrupa Konseyi'nden skandal bir karar daha geldi. Osman Kavala konusu nedeniyle ihlal prosedürü başlatmak için harekete geçti. Konsey, AİHM'nin Kavala kararını nasıl uygulayacağını belirtmesi için 19 Ocak'a kadar süre tanındı.

Genel

23.01.2024, 18:24

Avrupa Konseyi'nden skandal bir karar geldi. Osman Kavala hakkındaki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararına uymadığı gerekçesiyle Türkiye'ye karşı "ihraç prosedürü" başlatacağı yönünde bir ara karar aldı. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

'İHLAL DAVASI" İÇİN HAREKETE GEÇECEKLER'

Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi, aktivist iş insanı Osman Kavala'yı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararına uygun olarak serbest bırakmadığı için Türkiye'ye 'ihlal davası açma niyetini' bildirmeye karar verdiğini açıkladı. Açıklamada, Konsey'in Ankara'dan davayla ilgili görüşünü 19 Ocak 2022'ye kadar sunmasını istediği belirtildi. Geçen hafta Türk yargısından Kavala'nın 4 yıldır devam eden tutukluluğunun mahkumiyet olmaksızın uzatılması suretiyle tahliyesi aleyhine karar çıkmıştı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN AİHM'İN KARARINA ÇOK SERT TEPKİ

Dışişleri Bakanlığı AİHM'şin verdiği karar sonrası a çıklamada bulundu.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

BİR SKANDAL KARAR DA TERÖRİST DEMİRTAŞ İÇİN

Avrupa Konseyi Demirtaş için de Türkiye'ye çağrıda bulundu:  "Türkiye'nin Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakmasını güçlü şekilde talep ediyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading