Yandex Metrica

Atlardan sonra sıra ördeklerde mi? İBB'nin yeni skandalı

Atlardan sonra sıra ördeklerde mi? İBB'nin yeni skandalı

İBB, kaderine terk ettiği ve büyük bir kısmından haber alınamayan kayıp atlardan sonra şimdi de ördekler gündemde.

Genel

23.01.2024, 17:43

Sorumluluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde olan Küçükçamlıca Korusu'nda, kavurucu hava koşullarında açlık ve susuzluktan perişan olan ördeklerin hali yürek burkarken, İBB bu duruma duyarsız kalmakla yetinmedi, korudaki ördeklere vatandaşların talebi üzerine yardım etmek için gelen Üsküdar Belediyesi ekiplerini alandan çıkardı.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR YARDIM TALEP ETTİ

İstanbullu bir vatandaşın Üsküdar Belediyesi'nin resmi Twitter hesabına yazdığı "Küçükçamlıca korusu’nda ördekleri havuzu bakıma alıp bu  durumda bırakan yetkililere sesleniyoruz!! Aç ve susuzlar acil müdahale edilmesi gerekiyor" bilgilendirmesi üzerine, Üsküdar belediyesi yetki ve sorumluluk alanına girmemesine rağmen Küçükçamlıca Korusu'na giderek perişan haldeki ördeklere yardım etti. 

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

YARDIM ETMEDİKLERİ GİBİ ENGEL OLDULAR

İBB, ördeklere su ve yiyecek getiren Üsküdar Belediyesi ekiplerini alandan çıkardılar. Üsküdar Belediyesi, bu durumu Twitter hesabından paylaştığı gönderiyle duyurdu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading