Yandex Metrica
SON DAKİKA
Aşı yaptıran ve PCR testi negatif olan taraftarlar stadyuma alındı

Aşı yaptıran ve PCR testi negatif olan taraftarlar stadyuma alındı

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Batman Petrolspor ile Hendekspor maçını izlemek için gelen taraftarlar arasından sadece Kovid-19 aşısı yaptıranlar ile PCR test sonucu negatif olanlar stadyuma alındı.

Genel

28.01.2024, 22:21

Batman Petrolspor ile Hendekspor karşılaşmasını izlemek üzere Batman Yenişehir Stadı'na gelen taraftarlara İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği "Stadyumlara Giriş Tedbirleri" genelgesi doğrultusunda HES kodu sorgulaması yapıldı.

HES kodu sorgulamasına göre sadece iki doz aşı olanya da PCR test sonucu negatif olan taraftarlar stadyuma alınırken, bu şartları taşımayanların stadyuma girişine izin verilmedi.

AA'ya konuşan taraftar İsmail Özden, uygulamayı olumlu bulduğunu ve sağlık açısından herkesin kurallara uyması gerektiğine dikkat çekti.

Hatip Demirdağ da maç izlemeye geldiğini ve iki doz aşı yaptırdığını ifade etti. Herkesi aşı olmaya davet eden Demirdağ, "Özlemiştik maçları. Herkesin maç için stadyuma girebilmesi için aşılarını olması lazım. Aşı olalım, aşı olmayanları da uyaralım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading