Yandex Metrica

'Aşı olmadı' iddialarına Uğur Şahin'den fotoğraflı yanıt! 'Düşman korkudur'

'Aşı olmadı' iddialarına Uğur Şahin'den fotoğraflı yanıt! 'Düşman korkudur'

BioNTech kurucularından olan Uğur Şahin, sosyal medyada kendisine yöneltilen aşı olmadı iddialarına paylaştığı bir fotoğraf ile yanıt verdi.

Genel

06.02.2024, 00:03

BioNTech kurucusu Uğur Şahin LinkedIn üzerinden aşı olurken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşımında Mahatma Gandhi'nin sözlerine yer veren Uğur Şahin, 3 doz koronavirüs aşısı olduğunu ifade etti. 

Şahin, LinkedIn hesabından paylaştığı fotoğrafta İngilizce olarak "Düşman korkudur. Nefret olduğunu sanırız ama gerçekte korkudur" sözlerine yer verdi. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

"ARKADAŞLARIM FOTOĞRAF PAYLAŞMAM İÇİN BENİ ZORLADI"

Şahin mesajının devamında, "Birkaç aydır arkadaşlarım, bu yanlış söylentileri ele almak için, aşı olduğum bir fotoğrafımı paylaşamam için beni zorluyorlardı. Şimdiye kadar kurduğum iletişimin kendimle ilgili olmaması gerektiğine inandığım için bunu yapmayı reddetmiştim. İletişimimin bilimsel şeffaflığa katkıda bulunması ve veriler, gerçekler ve içgörüler sağlaması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu. 

Koronavirüs aşısı ilk çıktığı dönemlerde Almanya'da belirli bir zümreye yapılırken Uğur Şahin o dönem, "Benim aşı olmama izin verilmiyor şu an. Dolayısıyla Kovid-19 aşısı olmadım" demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading