Yandex Metrica
SON DAKİKA
Arızaların eksik olmadığı İETT'de yine kaza! Araç hurdaya döndü: 7 yaralı

Arızaların eksik olmadığı İETT'de yine kaza! Araç hurdaya döndü: 7 yaralı

Arızaların ve kazaların eksik olmadığı İETT otobüsleri vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit eder hale geldi. Sarıyer'de İETT kazası daha yaşandı. Sarıyer'de kavşaktan hızla dönmeye çalışan İETT otobüsü asırlık çınar ağacına çarptı. Meydana gelen kazada 7 yolcu yaralandı.

Genel

23.01.2024, 20:20

İstanbul'un toplu taşıma sistemi İETT'de kazalar yaşanamya devam ediyor. Vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit eden İETT otobüslerinin kazasına sarıyer'de bir yenisi daha eklendi.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

7 KİŞİ YARALANDI

Sarıyer'de Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çayırbaşı yerleşkesi önünde saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İETT şoförü Mesut Koçkar, yönetimindeki 34 TP 5327 plakalı otobüsün kontrolünü Bahçeköy Caddesi üzerinde kaybetti.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

OTOBÜS ASIRLIK AĞACA DURARAK DURABİLDİ 

Hızla kavşağa giren otobüs şoförü havanın da yağışlı olması nedeniyle yol kenarında bulunan asırlık ağaca çarparak durabildi. 

Çarpmanın etkisiyle otobüs içerisinde bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralı yolcular, Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çayırbaşı yerleşkesine kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla alakalı soruşturma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading