Yandex Metrica

Araba fiyatına ikinci el bisiklet!

Araba fiyatına ikinci el bisiklet!

Son zamanlarda geniş ilgi gören bisikletler, fiyat artışlarından nasibini almaya başladı. Döviz kurunun etkisiyle 10 kata kadar zamlanan fiyatlara rağmen bisiklete rağbet artmaya devam ediyor.

Genel

23.01.2024, 18:18

Bisikletler son yıllarda rağbet görmeye başladı. Toplumun geniş bir kesimi yolculuk yapmak için bisikletleri tercih etmeye başkadı. Büyük rağbet gören bisikletlerini aynı oranda fiyatları da artmaya başladı. 

Bisiklet fiyatlarının son 5 yılda 10 kat arttığını açıklayan Velo16 Bisiklet Kulübü Başkanı Mehmet Doğan, pandemi sebebiyle toplu taşıma kullanmak istemeyen vatandaşların bisiklete yöneldiğini bildirirken fiyatların da bu sebeple artmaya başladığını ifade etti. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

120 BİN TL'YE BİSİKLET SATILIYOR

Kaliteli bisikletlerde karbon malzeme kullanılıyor, bu da fiyatları inanılmaz arttırıyor. Kaliteli bisikletlerin sıfırı 150 bin liradan satılırken, bu bisikletlerin ikinci eli 120 bin liradan internet sitelerinde satışa çıkıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading