Yandex Metrica

AÖL 2. DÖNEM SINAVI / AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? Açıköğretim Lisesi 2. dönem sınavlarının tarihi açıklandı mı?

AÖL 2. DÖNEM SINAVI / AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? Açıköğretim Lisesi 2. dönem sınavlarının tarihi açıklandı mı?

AÖL 2. DÖNEM SINAVI / AÖL 2. dönem sınav tarihleri, Açık lise öğrencilerinin gündeminde yer alıyor. Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme süreci, Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş depremleri sebebiyle uzatıldı. AÖL 2. dönem sınavları için tüm dikkatler MEB'e çevrildi. Peki, AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? Açıköğretim Lisesi 2. dönem sınavlarının tarihi açıklandı mı?

Genel

23.01.2024, 20:33

AÖL 2. DÖNEM SINAVI / Açık lise öğrencileri  AÖL 2. dönem sınav tarihlerini merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL 2. Dönem kayıt sürecine dair flaş bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama doğrultusunda Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme tarihleri uzatıldı. Bu tarihe kadar ders seçimini yapamayan öğrencilerin ders seçim işlemleri Bakanlık tarafından otomatik olarak yapılacak. Peki, AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? Açıköğretim Lisesi 2. dönem sınavlarının tarihi açıklandı mı?

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

AÖL 2. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖL 2. dönem sınavları ne zaman? Açık Lise öğrencileri tarafından 2. dönem AÖL sınavları merak ediliyor. Sınavlar içinse hazırlıklar son sürat devam ediyor.

Açık Öğretim Kurumları 2. Dönem Sınavları geçtiğimiz yıl 1-10 Mart tarihleri arasında online olarak uygulanmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından AÖL kayıt yenileme tarihlerini 3 Nisan 2023 tarihine kadar uzatılmıştı.

Bu doğrultuda; AÖL 2. Dönem sınavlarının nisan ayı içerisinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

MEB TARİH VERDİ

Açıköğretim Lisesi 2. dönem sınavlarının tarihi açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı AÖL 2. Dönem kayıt sürecine dair çok önemli bir açıklamada bulunmuştu. MEB'in yaptığı açıklama şu şekilde;

"Açık Öğretim Lisesinin 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem ilk kayıt, kayıt yenileme ve ders seçme işlemleri, 03.04.2023 tarihine kadar yapılacaktır.

Bu tarihe kadar ders seçimini yapamayan öğrencilerin ders seçim işlemleri Bakanlık tarafından otomatik olarak yapılacaktır." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading