Yandex Metrica

Antalya'da scooter yine can aldı! İki genç hayatını kaybetti

Antalya'da scooter yine can aldı! İki genç hayatını kaybetti

Antalya'da scootera binen 2 lise öğrencisine otomobil çarptı. 2 genç hayatını kaybetti, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Genel

23.01.2024, 19:58

Antalya'da M.C.G. idaresindeki otomobil, gece saatlerinde Portakal Çiçeği Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Ada Kayahan ile Mahmut Yağız Balcı'nın bulunduğu scootera çarptı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

İKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ 

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Kayahan ve Balcı, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İki gencin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ortaokuldan bu yana sınıf arkadaşı olan lise son sınıf öğrencisi Kayahan ile Balcı'nın, dershane çıkışında birlikte vakit geçirdikten sonra scooter kiraladığı ve eve dönüş yolunda kaza yaptığı belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading