Yandex Metrica

Antalya'da oteller yılbaşı tatili için hazır! Yüzde 100 doluluk bekleniyor

Antalya'da oteller yılbaşı tatili için hazır! Yüzde 100 doluluk bekleniyor

Antalya'da açık olan 5 yıldızlı oteller Rusya'dan ve Avrupa'dan gelen turistleri ağırlayacak. Christmas ile birlikte 10 günü bulan tatil programlarını Antalya'da otellerde değerlendirmek isteyen yabancı turistler çoktan otelleri doldurmuş durumda.

Genel

23.01.2024, 18:27

Yılbaşı gecesinin cuma günü olması nedeniyle iç pazarda renkli bir yoğunluk hakim.  Yurt dışından gelen turistler Christmas Bayramı, Noel ve yılbaşı kutlamalarıyla 10 günü bulan sürelerde tatil programları hazırladı.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

2022'YE RENKLİ GİRİŞ

Bu yıl turizmde 9 milyonu aşmayı başaran Antalya'da yılbaşıyla birlikte 2021 turizm sezonu da sona erecek. Yılbaşı için kent genelindeki açık otellerin tümü hem yılbaşı özel etkinlikleri hem de süsleme ve ışıklandırmalarıyla 2022 yılına renkli bir atmosferde girmeye hazırlanıyor.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

AÇIK OTELLERDE YÜZDE 100 DOLULUK BEKLENİYOR

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ülkay Atmaca, yılbaşı döneminde açık olan birçok otelin yüzde 100 doluluğa ulaştığını, satışlarını da kapattığı bilgileri aldıklarını söyledi.

Özellikle sanatçılı otellere yerli turistlerin ilgisinin daha çok olduğunu belirten Atmaca, döviz kurunun yüksek olması nedeniyle birçok yerli misafirin yurt dışında yılbaşı tatili yerine Türkiye'yi tercih eteğini dile getirdi. Atmaca, yurt dışından ise Avrupa ülkeleri ve Rusya'dan misafirlerin gelmeye devam ettiğini belirterek şunları ifade etti:

 “Bu yıl yılbaşı tatilinin hafta sonuna denk gelmesiyle hem iç pazar hem de yurt dışı talepler iyi düzeyde. Güzel bir yılbaşı geçireceğiz.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading