Yandex Metrica
SON DAKİKA
Annenin Tiktok sevdası başına bela oldu! Ailesini kendi elleriyle dağıttı

Annenin Tiktok sevdası başına bela oldu! Ailesini kendi elleriyle dağıttı

İzmir'de boşanma aşamasında olduğu eşinin Tiktok'ta uzun süre vakit geçirmesi ve çocuklarına ilgi göstermemesini gerekçe göstererek dava açan baba iki kızının velayetini üstüne aldı.

Genel

26.02.2024, 00:26

İzmir'de yaşayan iş adamı Ferit K. (43) ile 15 yıldır evli olduğu B.K (41) geçtiğimiz yıl boşanmaya karar verdi. Boşanma aşamasında olan çift evlerini ayırdı. 8 ve 13 yaşlarında olan iki kız çocuğu ise anneleriyle yaşamaya başladı. 

İzmir 19. Aile Mahkemesinde görülen dava sürecinde, eşinin Tiktok'ta uzun süre vakit geçirmesi ve iki kızına ilgi göstermemesi ile velayetlerini almak isteyen baba dava açtı. 

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

VELAYETLER BABAYA VERİLDİ

Geçici velayet talebine ilişkin mahkeme tarafından atanan pedagog raporunda, annenin çocukşarına ilişkin yükümlülüklerini ciddi manada ihlal ettiği ve velayetin geçici ve kalıcı olarak babaya verilmesine karar verildi. 

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

'EŞİM SABAHA KADAR TİKTOK ÇEKİYOR'

Baba Ferit K., eşinin tüm gün Tiktok'ta video çektiğini belirterek, "Eşim, geceden sabaha kadar Tiktok videosu çekiyor. Hatta bu mesai sabahlara kadar sürüyor. Kendini çekmesinden ziyade küçük kızımı da Tiktok'a alıştırmış. Kızım da video çekip paylaşmak istiyor. Videolarında kızlarımızı da çekiyor" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading