Yandex Metrica

Ankara'ya kar geliyor! Meteoroloji'den önemli uyarı...

Ankara'ya kar geliyor! Meteoroloji'den önemli uyarı...

Son dakika haberi... Ankara Valiliği, kentte kar yağışı ve zirai don yaşanabileceğine ilişkin önemli bir uyarı yayınladı.

Genel

23.01.2024, 22:08

Türkiye mayıs ayında sıcak günler yaşarken meteoroloji birimlerinden gelen haber herkesi şaşırttı. Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün elde ettiği verilere göre kentin yüksek kesimlerine kar yağabileceği ve zirai don olayları yaşanabileceği uyarısında bulundu. 

Resmi Twitter hesabından uyarı mesajı paylaşan Valilik, bugün akşam başlayacak soğuk havanın yarın da etkili olacağını kaydetti. 

Ankara Valiliği'nce paylaşılan yazıya göre bugün akşam saatlerinden itibaren etkili olacak karla karışık yağmur yüksek kesimlerde yer yer kara dönüşecek ve bununla birlikte buzlanma ve don olayları yaşanacak. 

Ani sıcaklık değişimleriyle birlikte çiftçiler de zirai don riskine karşı uyarıldı. Valilik vatandaşların tedbir olmalarını istedi. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

İŞTE ANKARA VALİLİĞİ'NİN KAR AÇIKLAMASI


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading