Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ankara'da FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı kararı

Ankara'da FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı kararı

Son dakika bilgisine göre; Ankara'da FETÖ'nün jandarma yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 78 şüpheli gözaltına alındı.

Genel

16.02.2024, 18:26

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında verilen talimatlara istinaden; MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM ile SİBER Daire Başkanlıklarınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda, Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ yapılanması içerisinde yer aldıkları tespit edilen 78 şüpheli için Ankara merkezli 38 ilde gözaltı kararı verildi. 

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

78 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aralarında aktif 1 astsubay, daha önce geçici olarak görevden uzaklaştırılmış 59 astsubay, daha önce ilişiği kesilmiş 15 askeri öğrenci, 1 istifa astsubay ve 2 ihraç astsubay olmak üzere toplam 78 şüpheli gözaltına alındı. 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

25 GÖZALTI KARARI DAHA

Öte yandan Ankara'da Dışişleri Bakanlığının 2009 yılında yaptığı 3 ayrı sınavdaki usulsüzlüklere ilişkin soruşturma kapsamında, yazılı sınav sorularına erişilerek örgüt mensuplarına dağıttığı ve soruları alarak sınavı kazandığı tespit edilen 25 FETÖ/PDY üyesi hakkında gözaltı kararı verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading