Yandex Metrica

Alevler içinde kalan mezarlıkta şehit kabri sapasağlam

Alevler içinde kalan mezarlıkta şehit kabri sapasağlam

Mersin'deki orman yangınından etkilenen ve tahrip olan Çankaya Mezarlığı'nda alevlerin ardından sapasağlam kalan şehit kabri ve Türk bayrağının yanmadığını gören vatandaşlar duygulandı.

Genel

23.01.2024, 21:57

Mersin'in Silifke ilçesinde meydana gelen ve dünden beri devam eden orman yangınında, Yeşilovacık Mahallesi'ndeki Çankaya Mezarlığı alevler nedeniyle yanarak tahrip olurken, 2018 yılında Tunceli'de şehit düşen Uzman Çavuş Ferruh Dikmen'in kabri ve hemen başucunda bulunan Türk bayrağı sapasağlam duruşuyla görenleri hayrete düşürdü.

Durumu fark eden vatandaşlardan biri mezarlığın yangından etkilendiği fakat şehidin kabrinin ve Türk bayrağının hiçbir zarar görmeden durduğu görüntüleri cep telefonu kamerasıyla kaydederek, sosyal medyada paylaştı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

"BAYRAĞIMIZ YANMADI"

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde şehit düşen Dikmen'in kabrini ziyarete gelen vatandaşlar dua etti. Şehidin kabrini ziyaret eden vatandaşlardan Soner Yeşil, sosyal medyada yapılan paylaşımlarda şehidin mezarının zarar görmediğini öğrendiğini ve kabri ziyarete gittiğini söyledi. Bölgedeki yangının çeşitli alanlarda hasara neden olduğunu anlatan Yeşil, "Mezarlıklarımız yandı ama şehidimizin mezarı yanmadı. Bayrağımız yanmadı." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading