Yandex Metrica

Aksaray'da vahşet! Eşini bıçaklayıp çocuklarını balkondan attı

Aksaray'da vahşet! Eşini bıçaklayıp çocuklarını balkondan attı

Aksaray'da meydana gelen korkunç olayda yabancı uyruklu bir 'baba' eşini çeşitli yerlerinden bıçaklayarak, 3 ve 4 yaşlarındaki iki çocuğunu da balkondan atarak öldürdü.

Genel

21.02.2024, 12:24

Aksaray'da bu sabah baba vahşeti yaşandı. Yabancı uyruklu bir baba, önce eşini bıçakladı ardından çocuklarını balkondan aşağıya attı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

EŞİNİ BIÇAKLADI ÇOCUKLARI BALKONDAN ATTI

Dere Mahallesi Belediye Caddesi'ndeki evlerinde M.H.S (35), eşi Gol Bibi S'yi (26) vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Çocukları Meryem S. (4) ve Merveh S'yi (3) evin balkonundan atan M.H.S, daha sonra balkondan atladı. 112 Acil Servis ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti. Babanın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

''ÇOCUKLARI ATMIŞ SONRA KENDİNİ ATLAMIŞ''

Mahallede kahvehane işleten Mustafa Kargın, sabah saatlerinde dükkanı açmaya geldiğinde baba ve iki çocuğunu beton zeminde yaralı gördüğünü belirterek, "Çocukları atmış, sonra kendi de atlamış. Yaralıları gördüm, üçü de yatıyordu, yaşıyorlardı. Sonra ambulans geldi, götürdü. Bu eve misafir olarak gelmiş. Dün gece yatmaya gelmişler. Burada oturmuyorlar. Burada akrabaları varmış, bir geceliğine yatmaya gelmişler." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading