banner2

AKM havadan böyle görüntülendi! Açılış tarihi belli oldu

Açılışı 29 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) son hali havadan böyle görüntülendi.

Genel 14.09.2021, 18:48
Abone ol
AKM havadan böyle görüntülendi! Açılış tarihi belli oldu

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın açıklamalarına göre, açılışı 29 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Atatürk Kültür Merkezi'nin son hali havadan görüntülendi. Vali Yerlikaya, bugün  Atatürk Kültür Merkezi'nde incelemeler yaptı ve Valili bu konuda açıklama yayınladı. 

AÇILIŞ 29 EKİM'DE

İstanbul Valiliğince yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük emek ve destekleriyle yeniden yapılan Atatürk Kültür Merkezi (AKM), Cumhuriyetimizin 98. yılında 29 Ekim'de açılacak." ifadeleri geçerken, Vali Yerlikaya, incelemeleri sona erdikten sonra değerlendirmeler yaptı.

AKM'nin açılışının 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını belirten Yerlikaya, son hazırlıkları yaptıklarını dile getirdi.

Açılışı heyecanla beklediklerini belirten Yerlikaya, AKM'nin İstanbul'un kültür sanat hayatına imza atacağını vurguladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla çalışmaları devam eden ve açılışı sabırsızlıkla beklenen Atatürk Kültür Merkezi, hazırlıkların tamamlanmasıyla beraber, Cumhuriyetin ilanının 98. yılında 29 Ekim'de açılacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!