Yandex Metrica

Sitede Ara

AK Partili Ayvalı: Elektrik faturası paylaşımları provokasyon içeriyor

AK Partili Ayvalı: Elektrik faturası paylaşımları provokasyon içeriyor

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, Youtube'da Fatih Atik'in sunduğu Ankara Masası programında elektrik faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ayvalı, faturalar konusunda yapılan paylaşımların provokasyon olduğunu ifade etti.

Genel

23.01.2024, 22:04

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, YouTube'da Fatih Atik'in sunduğu 'Ankara Masası' programına katıldı. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

ELEKTRİK FATURALARI ABARTILIYOR

Elektrik faturaları ile ilgili değerlendirmede bulunan, "Elektrik faturaları abartılıyor. "Geçen ay 300 liraydı, bu ay 2 bin lira oldu" söylemleri gerçekçi değil. Bazı ifadelerin yalan olduğunu, elektrik faturaları üzerinden provokasyon olduğunu düşünüyorum. Ben 115 metrekare evde oturuyorum, 5 kişiyiz. Geçen ay 171 liraydı bu ay 242 liralık fatura geldi" ifadelerini kullandı. 

Ayvalı, evinde 5 kişi kaldıklarını faturasının geçen ay 171 TL bu ay da 242 TL geldiğini aktardı.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

FATURA PAYLAŞIMLARI PROVOKASYON İÇERİYOR 

Ayvalı, evde gündüz süpürgenin gece de ketılın devamlı çalıştığını ifade ederek, "Elektriği gereksiz açmıyoruz ama, ekstra bir seferberlik ilan edilmiş durum da yok. Biz hiçbir zaman ucuz demedik, asgari ücret de yeterli demedik. Ama geçen ay 300 liraydı bu ay 2 bin lira geldi gibi söylemler gerçekçi değil. Bu anlamda bir provokasyon da aldı yürüdü." diye konuştu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading