Yandex Metrica
SON DAKİKA
AK Parti'li Turan'dan İmamoğlu'na sert eleştiri! 'Toplantının ne olduğunu açıklamak zorundasın'

AK Parti'li Turan'dan İmamoğlu'na sert eleştiri! 'Toplantının ne olduğunu açıklamak zorundasın'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı sırasında bir balıkçıda İngiliz büyükelçi ile yemek yiyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

Genel

23.01.2024, 18:42

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, parti teşkilatı toplantısı için Çanakkale'nin Çan ilçesine geldi. Burada bir işyerinin açılışında konuşan Turan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kar yağışı esnasında kriz yönetimininde etkisiz kalmasını eleştirdi. 

Turan açıklamasında, "Dünya şehri diye bir İstanbul’umuz var, haberlerde izlediniz. Mega kent oldu mega köy. Yazık değil mi? 3 gün önce afet var uyarısı yapıldı. Buna rağmen sayın başkanı balıkçıda gördük. Karda tuz, rakıda buz. Böyle hayat mı olur? Dert varsa bu derdi beraber yaşayacağız. ifadelerini kullandı. 

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

'KİMİN NE YEDİĞİYLE İŞİMİZ YOK' 

Bülent Turan, İstanbul kar yağışı etkisindeyken belediye başkanının balık sefası sürmesinin doğru olmadığını dile getirerek, "Bakınız, kimin ne yediğiyle işimiz yok. Ama İstanbullu kar altındayken bir balıkçıda ve İngiliz büyükelçisi ile 3 saat ne görüştüğünü o başkan kamuoyuna açıklamak zorunda." diyerek eleştirisini dile getirdi. 

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

'TOPLANTININ NE OLDUĞUNU AÇIKLAMAK ZORUNDA'

Turan ayrıca, "Her zaman balık ye, ama o şartlarda İngiliz büyükelçisiyle 3 saat o toplantının ne olduğunu açıklamak zorundasın. Kaldı ki ikili görüşme, insan balık yediğini gizler mi? 'Yemedim' dedi, sonra görüntüler çıktı. 1 saat dedi, 3 saat çıktı." diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading