Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ahmet Hakan'dan Maganda Cemal ve Küfürbaz Lütfü'ye: Kinlenmişler bana

Ahmet Hakan'dan Maganda Cemal ve Küfürbaz Lütfü'ye: Kinlenmişler bana

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la canlı yayında söyleşi yapan ekipteki Ahmet Hakan, o akşamdan beri bazı çevrelerce linç edildiğini yazdı.

Genel

23.01.2024, 19:52

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, iki gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptıkları ve CNNTürk ile Kanal D'de yayınlanan özel röportajın ardından kendisi hakkında linç kampanyası başlatıldığını söyledi. 

"Madem ki bu adam muhalefetin militanlığını yapmıyor o halde iktidarın yalakasıdır. Vuralım, üzerine çullanalım, itibarsızlaştıralım" diyen bazı kitlelerin kendisini hedef seçtiğini yazan Ahmet Hakan, PKK'lıların ve FETÖ'cülerin lincine uğradığını ancak bunların yanında geçmişin kiniyle saldıran isimlerden bahsetti.

Hürriyet'teki köşe yazısında, İYİ Parti'li Lütfü Türkkan ve Demokrat Parti'li Cemal Enginyurt'a yer veren Hakan, "Geçmişte yaptıkları rezaletleri kıyasıya eleştirdiğim için kinlenmişler bana. Fırsat bulduklarını düşünerek saldırıyorlar. BİR: Küfürbaz Lütfü. İKİ: Maganda Cemal" ifadesini kullandı. 

'Küfürbaz Lütfü'nün şehit yakınına ettiği galiz küfürü hatırlatan ve bu nedenle o günlerde yazdığı kınama yazılarına karşı Lütfü Türkkan'ın 'gıkı bile çıkmadığını' anlatan Hakan, "İçine atmış demek ki... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayında yaptığı espriyi işitince 'Bana gün doğdu' diyerek saldırıya geçiverdi" diye yazdı. 

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalındaki stüdyoda gazeteci Latif Şimşek'e küfürlerle saldıran ve Şimşek'i korumasına tartaklatan Cemal Enginyurt'a da değinen Ahmet Hakan, Demokrat Parti'li siyasetçiyi 'Maganda Cemal' diye çağırdı. 

Maganda Cemal'in Latif Şimşek'e saldırdığı esnada ağza alınmayacak küfürler ettiğini, buna CHP'li Barış Yarkadaş'ın şahit olduğunu ifade eden Ahmet Hakan, Yarkadaş'ın "Sokaklardan geliyorum. Ben hayatımda böyle küfürler işitmedim. Kanım dondu. Yüzüm kızardı" dediğini hatırlattı. 

O günlerdeki yazılarından ötürü Maganda Cemal'in de kinini içinde sakladığını ifade eden Ahmet Hakan, "Demek ki o da içine atmış. Demek ki o da fırsatını kolluyormuş. Bu son olayda kendisine en yakışan şekilde kafayı çıkardı hemen" şeklinde yazdı. 

Cemal Enginyurt'un daha kısa bir süre öncesine kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çılgıncasına öven isimlerden olduğunu hatırlatan Ahmet Hakan'ın Hürriyet gazetesindeki yazısını okumak için >TIKLAYIN.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading