Yandex Metrica
SON DAKİKA
AFAD'dan kritik uyarı! Dışarı çıkacaklar dikkat: Şiddetli geliyor

AFAD'dan kritik uyarı! Dışarı çıkacaklar dikkat: Şiddetli geliyor

AFAD tarafından yapılan duyuruya göre, Türkiye'nin güneybatı kesimlerinde yarından itibaren gök gürültülü çok şiddetli sağanak yağış hakim olacak.

Genel

23.01.2024, 20:35

AFAD tarafından vatandaşların  cep telefonlarına uyarı mesajı gönderildi.Peki, yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte son dakika hava durumu....

Yapılan uyarılara göre Türkiye'nin güneybatı kesimlerinde yarından itibaren gök gürültülü çok şiddetli sağanak bekleniyor.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

ŞİDDETLİ SAĞANAK HAKİM OLACAK 

Meteoroloji ve AFAD tarafından peş peşe yapılan uyarılara göre Türkiye'nin güneybatı kesimlerinde yarından itibaren gök gürültülü çok şiddetli sağanak bekleniyor.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

GÜNÜN İLK VE ÖĞLE SAATLERİNE DİKKAT 

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, yarın günün ilk saatlerden itibaren Muğla'da, öğle saatlerinden itibaren güney kesimleri başta olmak üzere Isparta ve Burdur'un doğusunda yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (metrekareye 21-75 kilogram), Antalya merkez ve doğusunda yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (metrekareye 51-100 kilogram) sağanak ve gök gürültülü sağanak hakim olacak. 

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

YÜKSEK KESİMLERDE KAR YAĞIŞI

Yağışların 1500 metre üzerindeki yüksek kesimlerde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olacağı öngörülüyor. 

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

CEP TELEFONLARINA UYARI MESAJI 

Diğer yandan Meteoroloji tarafından Antalya'da merkez ve doğu ilçelerinde yarın öğleden sonra beklenen şiddetli yağışlar için tedbirli olunması yönünde 'turuncu kod' uyarısı yapıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından da kentte oturanların cep telefonuna uyarı mesajı gönderildi.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

TURUNCU KODLA UYARI 

Şiddetli yağışla sel, su baskını, yıldırım, hortum, dolu nedeniyle ulaşımda aksama, yağış anında kuvvetli rüzgar ile yükseklerde buzlanma riskinin belirtildiği açıklamada 'turuncu kod' uyarısı yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading