Yandex Metrica

Adnan Oktar'ın malları satışa çıkarıldı

Adnan Oktar'ın malları satışa çıkarıldı

TMSF, Adnan Oktar suç örgütüne ait şirketlerin eşyalarını satışa çıkardı. Eşyaları almak isteyenlerin teklifleri 7 Temmuz'a kadar kabul edilecek.

Genel

29.02.2024, 18:08

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü'ne ait şirketlerin menkul mallarını satışa çıkardı. Eşyalar 8 Temmuz'da yapılacak ihaleyle satılacak. TMSF'nin açıklamasına göre örgüte ait malların satışı toplu olarak gerçekleştirilecek.

ANTİKA MOBİLYALAR, VAZOLAR..

Altı şirkete ait mallar arasında büro mobilyaları ve bilgisayarlara ek olarak dünyaca ünlü markaların ceketleri, gömlek ve kravatları, antika mobilyalar, vazo ve heykeller yer alıyor. Sözcü'nün haberine göre Giovanni Pico, Davidoff marka gömlekler, Daniel Hechter, Versace ve Dufy kravatlar bulunuyor.

Teklifler 7 Temmuz 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun İstanbul'daki binasına verilebilecek.

1075 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince Ocak ayında yapılan duruşmada Adnan Oktar ve örgüt üyelerine ağır cezalar verildi. Oktar'a başta "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek", "siyasal veya askeri casusluk", "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte yardım etme" olmak üzere birçok suçtan toplamda 1075 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading