Yandex Metrica

Adana'da bir şüpheli, kendisini gözaltına almaya gelen polisi bıçakladı

Adana'da bir şüpheli, kendisini gözaltına almaya gelen polisi bıçakladı

Adana'da meydana gelen bir olayda polis tarafından gözaltına alınmak istenen bir şüpheli, polis memuruna bıçakla saldırdı.

Genel

23.01.2024, 17:40

Adana'da bir polis memuru bir şüpheliyi gözaltına almaya çalışırken bıçaklandı. Adana'da gözaltına almaya çalıştığı şüphelinin bıçakladığı polis memuru yaralandı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

POLİS ARACINI TAŞLAYIP KAÇTI

AA'nın haberine göre Adana'da Merkez Yüreğir ilçesi Doğankent Kışla Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen bir olaya müdahaleye gelen polis aracını taşladığı ileri sürülen Ramazan A. daha sonra olay yerinden kaçtı. 

Bunun üzerine Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Ramazan A'yı gözaltına almak için Doğankent Kışla Mahallesi'ndeki ikametgahına gitti.

Ramazan A, eve gelen polislere karşı koydu ve yaşanan arbede sırasında polis memuru H.Ç'yi sırtından bıçakladı. Sırtından bıçaklanan polis memuru, hafif yaralandı. Gözaltına alınan Ramazan A. ise Doğankent Polis Merkezi'ne götürüldü.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

POLİS MEMURU TEDAVİ ALTINA ALINDI

Hastaneye götürülen polis memuru, buradaki ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şüpheli Ramazan A'nın polis merkezindeki sorgusu sürerken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading