Yandex Metrica

Ada sakini İmamoğlu'nu uyardı: Artık siz düşünün

Ada sakini İmamoğlu'nu uyardı: Artık siz düşünün

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adalar'daki programı esnasında vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. 

Genel

23.01.2024, 17:50

İstanbul Adalar'ı ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

VATANDAŞTAN SERT TEPKİ

Ada sakinleri, İBB Başkanı İmamoğlu'na belediye çalışanlarının adada temizlik konusunda yeterli hizmet sunmadıklarını, biriken çöpleri neden temizlemediklerini sorduklarında ise kendilerine "biz dört kişiyiz" gerekçesini sunduklarını dile getirdi.

Biriken çöpler ve adadaki kirlilik canına tak eden vatandaşlardan biri, İmamoğlu'na "Çöp yığınlarıyla ilgili sıkıntımı görevliye söylediğimde 'Biz dörk kişiyiz' dedi. Ben size sadece soruyorum; bu kadar adayı dört kişi temizleyebilir mi? Sizden bunu rica ediyorum, bu konuyla ilgilenin. Ben yetkililere mailimi de atacağım." diyerek, sert çıktı.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

"ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN"

İmamoğlu, kendisini protesto eden vatandaşlara adayı dolaştığını söyledi. Bunun üzerine aynı kişi, "Adayı dolaşıp fotoğraflayacağım. Hani dediniz ya 'Ben dolaştım' diye. Siz geleceğiniz zaman temizlendi herhalde. Ama ben bu adada yaşıyorum ve adanın temizliği 4 kişi ve koca ada... Artık siz düşünün.”

Adalar'da yaşayanlar biriken çöplerden ve belediye personellerinin temizlik çalışmaları konusunda hiçbir şey yapmamasından şikayetçi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading