Yandex Metrica

ABD enflasyon beklentisi açıklandı mı? ABD Nisan 2023 enflasyon verisi yüzde kaç oldu?

ABD enflasyon beklentisi açıklandı mı? ABD Nisan 2023 enflasyon verisi yüzde kaç oldu?

Emtia piyasa yatırımcıları bugün ABD'nin Nisan ayı enflasyon oranını merak ediyor. ABD'nin nisan ayı enflasyon verilerinin açıklanması sonucu döviz piyasalarında hareketlilik göstereceiği için sonuç merak ediliyor. Küresel piyasa ABD enflasyon verisine kilitlenmiş durumda. Peki ABD enflasyon beklentisi açıklandı mı? ABD Nisan 2023 enflasyon verisi yüzde kaç oldu?

Genel

23.01.2024, 20:51

Amerika Bileşik Devletler Merkez Bankası (FED), enflasyonu düşürmeye çalışmak için faiz oranlarını yükseltmeye devam ediyor. Fakat merkez bankası, oranları çok yüksek ve çok hızlı artırarak ekonomiyi durgunluğa gönderme riskini alıyor. Geçen hafta Fed, Haziran'daki bir sonraki toplantısı öncesinde gelen verileri değerlendireceğini söyleyerek karışık sinyal verdi. Peki, bugün açıklanan veriler ne oldu?

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

ABD NİSAN 2923 ENFLASYON VERİSİ YÜZDE KAÇ OLDU?

Yatırımcıların merak beklediği ABD enflasyon verisi bugün açıklandı Bu hafta küresel piyasaların yönü açısından oldukça önemli bir veri olan enflasyon verisi 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 15.30'da duyuruldu. ABD'de aylık TÜFE Nisan'da yüzde 0,4 oldu ve beklenti düzeyinde gerçekleşti. Nisan'da yıllık TÜFE ise yüzde 4.9 olarak açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading