Yandex Metrica

7. Yargı paketi nedir? 7. Yargı paketi maddeleri neler? Hangi maddeleri kapsıyor?

7. Yargı paketi nedir? 7. Yargı paketi maddeleri neler? Hangi maddeleri kapsıyor?

7. Yargı Paketinin çalışmalarının tamamlanmasında sonra vatandaşlar 7. Yargı paketi hakkında araştırmalara başladı. Hangi suçların 7. Yargı paketinde yer aldığı hangi düzenlemelerin getirildiği merak ediliyor. Peki, 7. Yargı paketi nedir? 7. Yargı paketi maddeleri neler? Hangi maddeleri kapsıyor?

Genel

23.01.2024, 20:33

7.Yargı paketi hakkında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan açıklama geldi. Meclise’e yakın zaman da gelmesi beklenen 7. Yargı Maddesinden neler yer aldığı hangi maddeleri kapsadığı merak ediliyor. Peki, 7. Yargı paketi nedir? 7. Yargı paketi maddeleri neler? Hangi maddeleri kapsıyor?

7.YARGI PAKETİ NEDİR?

7. Yargı paketi ile iligli açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Şu ifadelere yer verdi, “Şu an 7’nci yargı paketinde kira, komşuluk hukuku, kat mülkiyeti ve benzeri konularla ilgili dosyaları arabuluculuğa gönderen değişiklikler yapıyoruz. Buradan ifade etmek isterim ki, önümüzdeki süreçte seçimlerden sonra atacağımız adımlarla hukuk alanındaki ihtilafları kademe kademe önce arabuluculuğa sonra da çözülemezse de yargıya taşıyacak bir mekanizmayı oluşturma konusunda kararlıyız” açıklamalarında bulundu.


Loading