Yandex Metrica

6 yardım tırı Antalya'ya ulaşmak üzere Bursa'dan yola çıktı

6 yardım tırı Antalya'ya ulaşmak üzere Bursa'dan yola çıktı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, koordinasyonuyla aralarında küçükbaş hayvan, gıda ve ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı 6 yardım tırı, Antalya'ya ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Genel

23.01.2024, 17:44

Bursa Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, büyükşehir belediyesine bağlı BESAŞ ve TARIM A.Ş. ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği destekleriyle hazırlanan 6 tırlık yardım malzemesi Antalya'daki yangın bölgesine ulaşmak üzere yola çıktı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

GIDA, EŞYA VE HAYVAN DESTEĞİ

Temel ihtiyaçların yanı sıra eşya, hijyen malzemesi, oyuncak, ev tekstili ürünleri ile yangında hayvanları telef olan vatandaşlara ulaşması için 90 koyunun da yüklendiği tırlar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki katılımcıların eşliğinde uğurlandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından konutları yapılacak mağdur vatandaşlara İnegöl Mobiliyum AVM ile birlikte ev mobilyası yardımında bulunacağız. Emekli bir amcamız kenardaki 5 bin lirasını ulaştırmak istediğini söyledi. Bir kardeşimiz iki ineğini bölgeye göndermek istediğini iletti" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading