Yandex Metrica

6 Şubat Pazartesi günü okul var mı? İstanbul'da pazartesi okullar tatil mi son dakika?

6 Şubat Pazartesi günü okul var mı? İstanbul'da pazartesi okullar tatil mi son dakika?

6 Şubat Pazartesi günü okul var mı? İstanbul'da pazartesi okullar tatil mi son dakika? Okullar tatil olur mu? soruları öğrenciler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Peki yarıyıl tatili uzayacak mı? 6 Şubat Pazartesi okullar tatil mi?

Genel

23.01.2024, 20:24

Şubat ayının ilk günlerinde hava sıcaklıkları ciddi manada düşmeye başladı. Meteoroloji ve AKOM, İstanbul için ardı ardına şiddetli kar uyarısı yayınlarken vatandaşlar okul tatili olacak mı diye merak ediyor? 6 Şubat Pazartesi günü okul var mı? İstanbul'da pazartesi okullar tatil mi?

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

6 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ OKUL VAR MI? 

İstanbul'a ardı ardına kar fırtınası uyarılar gelirken Meteoroloji ve AKOM verilerine göre megakent pazar günü akşam saatlerinde şiddetli karın etkisine girecek. Kar yağışı salı gününe kadar devam edecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre, Marmara'nın güney ve doğusu yağışlı günler geçirecek. Hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesi beklenirken il genelinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı geçişlerinin yaşanması bekleniyor.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ? 

Diğer yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Kıymetli Hemşehrilerim, 16.00 itibarıyla Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgilere göre İstanbul'da; Cumartesi ve Pazar günü karla karışık yağmur beklenmektedir. Lütfen tedbirli ve dikkatli olalım! Gelişmelerden sizleri sürekli bilgilendireceğiz" sözlerine yer verdi. 

Ayrıca okul tatili için henüz bir açıklama gelmedi. Ara tatili sonrası öğrenciler 6 Şubat günü yeniden ders başı yapacak. Kar yağışının şiddetlenmesi durumunda okulların tatil olabileceği üstünde konuşulduğu bildiriliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading