Yandex Metrica
SON DAKİKA
3.5 yıldır kayıptı! İskeleti bulundu

3.5 yıldır kayıptı! İskeleti bulundu

Aydın'ın Didim ilçesinde arkadaşı Süleyman Uçar ile birlikte denize açıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Ahmet Sakak'ın 3.5 yıl sonra iskeleti denizin dibinde bulundu.

Genel

23.01.2024, 18:24

Didim ilçesi Akbük Mahallesi'nde 11 Mart 2017'de Ahmet Sakak ile arkadaşı Süleyman Uçar tekneyle denize açıldı. Arkadaşı kıyıya geri dönerken, Sakak'tan haber alınamadı. 

Ahmet Sakak'ın nişanlısı Özlem Karademir ile yakınları kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine arama başlatan polis, Süleyman Uçar'ı gözaltına alındı. Uçar sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Sakak ise bulunamadı. 

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

PATLICAN AVCILARI BULDU

Akbük açıklarında ava çıkan balıkçılar, denizin dibinde kafatası buldular. Olay yerine elen Sahil Güvenlik, İlçe Emniyet Müdürlüğüne haber verdi. 

Dalgıçlar tarafından yapılan aramada iskeletin yeri tespit edildi. Aküye telle bağlı olduğu görülen iskelet, İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan DNA testinde iskeletin Ahmet Sakak'a ait olduğu belirlendi. 

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

SÜLEYMAN UÇAR TUTUKLANDI

İskeletin bulunması üzerine polis Süleyman Uçar için yakalamak için çalışma başlattı. Suçlamaları kabul etmeyen Uçar, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading