Yandex Metrica
SON DAKİKA
30 Mart okullar tatil mi? Hangi illerde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilecek?

30 Mart okullar tatil mi? Hangi illerde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilecek?

Bahar aylarına girdiğimiz bugünlerde havalardaki ani değişim dikkat çekiyor. Vatandaşlar havaların birden soğuması ve artan karla karışık yağmur sebebiyle beklenen karla ilgili araştırmaları devam ederken okulların akıbeti merak ediliyor. Peki, 30 Mart okullar tatil mi? Hangi illerde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilecek?

Genel

23.01.2024, 20:38

Mart ayının gelmesiyle beraber hava sıcaklıklarında yükseliş beklenirken hava sıcaklıkların birden düşmesi sebebiyle birçok bölgemizde kar beklenmeye başladı. Vatandaşlar hangi illerde kar yağışı olacağını araştırırken okulların durumu da merak edilmeye başlandı. Peki, 30 Mart okullar tatil mi? Hangi illerde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilecek?

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

HANGİ İLLERDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR?

Meteoroloji’den edinilen bilgilere göre kar yağışlarının Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Eskişehir, Ankara'nın kuzey ve batısı, Düzce, Zonguldak, Bolu, Karabük, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLECEK?

30 Mart Perşembe günü ile ilgili tatil olduğuna dair Valiliklerden ya da Bakanlıktan herhangi bir açıklama gelmedi. Açıklamalar geldiğinde detaylar haberimizin içinde yer alacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading