Yandex Metrica

3 aylık bebeği döverek öldürmüştü! Ranzaya asılı halde bulundu

3 aylık bebeği döverek öldürmüştü! Ranzaya asılı halde bulundu

Antalya Serik'te 3 aylık Elif Ada Topçu'yu darp ederek öldüren Mustafa Gaffar cezaevinde ölü bulundu.

Genel

23.01.2024, 18:29

Antalya'nın Serik ilçesinde annesinin birlikte yaşadığı 24 yaşındaki Mustafa Gaffar tarafından darp edilen 3 aylık Elif Ada Topçu, hayatını kaybetti. Olayın ardından Mustafa Gaffar, çıkarıldığı Nöbetçi Mahkemece hakimlik tarafından tutuklandı.

Anne Beyza Nur Erol, olay anını anlatarak, "Benden 500 lira kirayı vermemi istedi. Ben de veremeyeceğimi, kendisinin vermesi gerektiğini söyledim. Benden zorla parayı almaya çalıştı. O esnada beni darbediyordu. Bu sırada sesimizden çocuğumuz uyandı. O uyanınca bir anda bana olan sinirini ona dönüp vurarak çıkardı. Kafasına vurdu. Kaşının orası çizildi ve morardı" dedi.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

RANZAYA ASILI HALDE BULUNDU

Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan Mustafa Gaffar, bu sabah koğuşuna giren görevliler tarafından çarşafla ranzaya asılı halde bulundu. Yapılan incelemede Mustafa Gaffar'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Mustafa Gaffar'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading