Yandex Metrica

28 Şubat hükümlüsü diğer 4 genaral de cezaevinde kalacak

28 Şubat hükümlüsü diğer 4 genaral de cezaevinde kalacak

Adli Tıp Kurumu'nun aldığı raporuna göre, 28 Şubat davası hükümlüsü 4 eski generalin daha cezaevlerinde kalmalarına engel olmadığına ve cezaevinde kalmalarına karar verildi.

Genel

23.01.2024, 18:10

Adli Tıp Kurumu, 28 Şubat davası hükümlüsü 4 eski generalin (Yıldırım Türker, Vural Avar, Fevzi Türkeri ve Temel Özkaynak) daha cezaevlerinde kalmalarına engel olmadığı yönünde karar aldı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

RÜTBELERİ SÖKÜLMÜŞTÜ

Yargıtay'ın 28 Şubat davasıyla ilgili verdiği onama kararı sonrasında müebbet hapis cezası alan 14 eski asker tutuklanmıştı. Rütbelerinin sökülmesiyle er statüsüne düşürülen söz konusu eski generaller, yaşlarının ilerlemesini ve sağlık sorunlarını öne sürerek haklarındaki infazın durdurulmasını talep etti.

İstanbul Adli Tıp Kurumunda yapılan muayeneleri sonucunda Yıldırım Türker, Vural Avar, Fevzi Türkeri ve Temel Özkaynak'la ilgili rapor belli oldu. Adli Tıp Kurumu, "Cezanın infazının ertelenmesine gerek olmadığı, düzenli sağlık kontrolleri yapılarak cezaevinde infazlarına devam edilebileceği" şeklinde rapor düzenledi.

Bugün de eski generaller Hakkı Kılınç ile Erol Özkasnak Adli Tıp Kurumu'nda muayene edildi.

Kaynak: TRT Haber

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading