Yandex Metrica

21 yıl sonra gelen adalet!

21 yıl sonra gelen adalet!

Sakarya'da 2000 yılında işlenen bir cinayet ile ilgili Başsavcılık soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan İ.T işlediği suçu itiraf etti.

Genel

07.02.2024, 13:24

Serdivan ilçesi Uzunköy Mahallesi'nde ikamet eden İ.T'nin 4 Kasım'da alınan ifadesinde, 2000 yılında tartıştığı A.B'yi öldürdüğü ve gömdüğünü beyan etmesi üzerine soruşturma genişletildi.

Gerçekleştirilen yer gösterme, olay yeri inceleme ve kazı işlemleri neticesinde şüphelinin evinin arkasındaki ormanlık alanda, insana ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları ile bir kısım delillere ulaşıldı.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

21 YIL SONRA CESEDİ BULUNDU

21 yıl aradan sonra bulunan kemik parçaları, olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından  otopsi merkezine götürüldü.

Şüpheli İ.T. sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince "adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Öte yandan, şüpheli İ.T'nin, A.B'nin cesedinin üzerine çok sayıda alkol şişesi atarak kokunun yayılmasını önlediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading