Yandex Metrica
SON DAKİKA
21 Mart Salı hava durumu: Meteoroloji Marmara Bölgesi'ni gün verip uyardı: Normalin altına düşecek!

21 Mart Salı hava durumu: Meteoroloji Marmara Bölgesi'ni gün verip uyardı: Normalin altına düşecek!

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Marmara Bölgesi'nde çarşamba gününden itibaren yağışlı hava etkili olmaya başlayacak. Sağanak yağışın perşembe günü etkisini daha da artıracağı belirtildi. Meteoroloji'nin ardından bir uyarı da İstanbul Valiliği tarafından yapıldı.

Genel

23.01.2024, 20:36

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre,  Marmara Bölgesi'nde 22 Mart Çarşamba gününden itibaren yağışlı havanın etkisini gösterecek. Bu açıklamanın ardından İstanbul Valiliği'nde Marmara Bölgesi için aynı açıklamada bulundu. 

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE GÜNLERİNE DİKKAT!

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde çarşamba günü yağmur ve sağanak hakim olacak. Yağışlar perşembe günü yer yer kuvvetli olacak.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR DÜŞECEK 

Bölgede hava sıcaklığının, mevsim normalleri civarında ve yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ifade edilen açıklamada , çarşambadan itibaren sıcaklığın yağış alan yerlerde azalarak mevsim normalleri civarına ve yer yer altına düşeceği açıklandı. 

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

VALİLİK DE UYARDI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre; Bölgemizin Çarşamba gününden itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. Bölgemizde Çarşamba günü yağmur ve sağanak şeklinde başlaması beklenen yağışların, Perşembe günü yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor." denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading