Yandex Metrica
2023 MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı? MSÜ tercihlerinde son gün ne zaman?

2023 MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı? MSÜ tercihlerinde son gün ne zaman?

Milli Savunma Üniversitesi sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sınava giren adaylar tercih işlemlerine başladı. Adaylar tercih işlemlerinde son gün ne zaman olduğunu arama motorlarında sıkça araştırmaya başladı. Peki, 2023 MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı? MSÜ tercihlerinde son gün ne zaman?

Genel

27.01.2024, 22:28

MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanır? Sorusu arama motorlarında MSÜ sınavına giren adaylar tarafından araştırılıyor. Milli Savunma Üniversitesi Öğrenci Aday Belirleme sınavı tercihlerin ne zaman biteceği merak konusu oldu. Peki, 2023 MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı? MSÜ tercihlerinde son gün ne zaman?

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

MSÜ TERCİHLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

MSÜ Sınav sonuçlarına göre tercih süreci 3 Mayıs'ta başladı. Yapılan son açıklamaya göre Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday tercih işlemleri, son başvuru tarihi olan 29 Mayıs saat 23.59'a kadar uzatıldı.

Adaylar, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini, Milli Savunma Bakanlığı tarafından adaylara duyurulan tarihler arasında https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresine girerek yapabiliyor.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Tercih süreci içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2'nci Seçim Aşamalarına çağrılmayacak. Tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihe dair henüz net bir açıklama bulunmasa da geçtiğimiz yıl düzenlenen MSÜ için tercihler 18 Nisan - 13 Mayıs tarihleri arasında alınmıştı. Sonuçlar ise 20 Haziran 2022'de adaylarla paylaşılmıştı. Buna göre 2023 MSÜ tercih sonuçlarının da haziran ayı ortasında açıklanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading