Yandex Metrica

2023 Mayıs aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi nasıl alınır, başvuru şartları neler?

2023 Mayıs aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi nasıl alınır, başvuru şartları neler?

Her düzenli şekilde ihtiyaç sahiplerine ödenen aile destek ödemeleri, Mayıs ayının gelmesiyle beraber tekrar gündeme gelmiş durumda. Vatandaşlar Mayıs ayı aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağını arama motorlarında araştırıyor. Peki, 2023 Mayıs aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi nasıl alınır, başvuru şartları neler?

Genel

23.01.2024, 20:49

Aile destek ödemleri Mayıs ayının gelmesiyle beraber arama motorlarını meşgul etmeye başlamış durumda. Her ayın ilk 10 gün içerisinde yatırılan Aile destek ödemeleri Mayıs ayının kaçında yatacağı araştırılıyor. Vatandaşlar gözlerini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevirdi. Peki, 2023 Mayıs aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi nasıl alınır, başvuru şartları neler?

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile Destek Programı Mayıs ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Konu ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan bir açıklama geldiğinde haberimizin içinde güncellenecektir.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuran kişinin;

Türk vatandaşı olmaması,

Mavi Kart sahibi olması,

Yerleşim adresinin yurt dışında olması,

18 yaşından küçük olması Hanesinde memur, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması durumlarında başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading