Yandex Metrica

2023 KARS SEÇİM SONUÇLARI / 28.Dönem Kars Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Kars’ta hangi parti önde?

2023 KARS SEÇİM SONUÇLARI / 28.Dönem Kars Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Kars’ta hangi parti önde?

2023 KARS SEÇİM SONUÇLARI / 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşen 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları dikkatle takip ediliyor. Özellikle, Kars’ta yaşayan vatandaşlar internette, '28.Dönem Kars Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Kars’ta hangi parti önde?' sorularına yanıt arıyor. İşte Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Susuz, Cumhurbaşkanı seçim sonuçları AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP oy oranları ve daha fazlası.

Genel

23.01.2024, 20:50

Türkiye için kritik seçim nihayet bugün tamamlandı. 14 Mayıs 2023 Pazar günü (bugün) gerçekleşen 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçlarının son durumu internette araştırılıyor. Kars’ta yaşayan vatandaşlar internette, '28.Dönem Kars Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Kars’ta hangi parti önde?' sorularına yanıt arıyor. İşte Akyaka, Arpaçay, Digor, Kağızman, Sarıkamış, Selim, Susuz, Cumhurbaşkanı seçim sonuçları AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP oy oranları ve daha fazlası.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

28. DÖNEM KARS CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI ORANI NE?

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

KARS’TA HANGİ PARTİ ÖNDE?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading