Yandex Metrica

2023 BİLECİK SEÇİM SONUÇLARI / 28.Dönem Bilecik Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Bilecik’te hangi parti önde?

2023 BİLECİK SEÇİM SONUÇLARI / 28.Dönem Bilecik Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Bilecik’te hangi parti önde?

2023 BİLECİK SEÇİM SONUÇLARI / 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşen 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları dikkatle takip ediliyor. Özellikle, Bilecik'te yaşayan vatandaşlar internette, '28.Dönem Bilecik Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Bilecik’te hangi parti önde? Bilecik’te hangi parti önde?' sorularına yanıt arıyor. İşte Bozüyük, Gölpazarı, İnhisar, Osmaneli, Pazaryeri, Söğüt, Yenipazar, Cumhurbaşkanı seçim sonuçları AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP oy oranları ve daha fazlası.

Genel

23.01.2024, 20:49

Türkiye için kritik seçim nihayet bugün tamamlandı. 14 Mayıs 2023 Pazar günü (bugün) gerçekleşen 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçlarının son durumu internette araştırılıyor. Bilecik'te yaşayan vatandaşlar internette, '28.Dönem Bilecik Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Bilecik’te hangi parti önde? Bilecik’te hangi parti önde?' sorularına yanıt arıyor. İşte Bozüyük, Gölpazarı, İnhisar, Osmaneli, Pazaryeri, Söğüt, Yenipazar, Cumhurbaşkanı seçim sonuçları AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP oy oranları ve daha fazlası.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

28. DÖNEM BİLECİK CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI ORANI NE?

Bilecik'te sandıkların yüzde 86.74'ün açıklanması ile birlikte Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan yüzde 50,31 oy ile önde. Sandıklar açıldıkça haberimize eklenecektir.
 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

BİLECİK’TE HANGİ PARTİ ÖNDE?

Bilecik'te sandıkların yüzde 88,52'de  açıklanması ile birlikte Milletvekili seçimlerinde AK Parti yüzde 42,84 oy ile önde. Sandıklar açıldıkça haberimize eklenecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading