Yandex Metrica
SON DAKİKA
2023 AÖL SINAV SONUCU EKRANI: AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

2023 AÖL SINAV SONUCU EKRANI: AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem sınavlarının ardından adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Ayrıca 3. Dönem kayıt yenile işlemleri de başlamış durumda. adaylar kayıt yenileme işlemlerini nasıl yapacağını merak ediyor. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

Genel

23.01.2024, 20:50

Milli Eğitim Bakanlığı 3. Dönem AÖL kayıtlarının başladığını duyurdu. Kayıt yenileme işlemleri 23 Haziran’a kadar devem edecek. Adaylar AÖL 2. Dönem sınav sonuçlarını da arama motorlarında araştırmaya başladı. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2. dönem sınavları 30 Nisan'da son buldu. Adaylar sonuç tarihine kitlense de sonuçların açıklanacağı zamana dair Bakanlıktan henüz açıklama geldi. Önceki dönemler baz alındığında sonuçların 10 gün içinde erişime açılması bekleniyor.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

AÖL 3. DÖNEM  KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresi üzerinden gerçekleştiriliyor.

Sınavın soru ve cevapları yayımlanmayacak. Değerlendirme her ders için ayrı olmak üzere 100 (yüz) tam puan üzerinden yapılacak, doğru cevaplar dikkate alınacak ve her soru eşit puan ağırlığına sahip olacaktır. Başarı puanı hesaplamasında; [Puan = (Doğru Sayısı / Soru Sayısı) x 100] formülü kullanılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading