Yandex Metrica
SON DAKİKA
2023 AKSARAY SEÇİM SONUÇLARI / 28.Dönem Aksaray Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Aksaray'da hangi parti önde?

2023 AKSARAY SEÇİM SONUÇLARI / 28.Dönem Aksaray Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Aksaray'da hangi parti önde?

2023 AKSARAY SEÇİM SONUÇLARI  / 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşen 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları dikkatle takip ediliyor. Özellikle Aksaray'da yaşayan vatandaşlar internette, '28.Dönem Aksaray Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Aksaray'da hangi parti önde?' sorularına yanıt arıyor. İşte, Ağaçören, Eskil, Gülağaç, Güzelyurt, Merkez, Ortaköy, Sarıyahşi, Sultanhanı Cumhurbaşkanı seçim sonuçları AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP oy oranları ve daha fazlası...

Genel

22.03.2024, 13:30

Türkiye için kritik seçim nihayet bugün tamamlandı. 14 Mayıs 2023 Pazar günü (bugün) gerçekleşen 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçlarının son durumu internette araştırılıyor. İnternette arama motorlarına özellikle Aksaray'da yaşayan vatandaşlar internette, '28.Dönem Aksaray Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları oranı ne? Aksaray'da hangi parti önde?' sorularına yanıt arıyor. İşte, Ağaçören, Eskil, Gülağaç, Güzelyurt, Merkez, Ortaköy, Sarıyahşi, Sultanhanı Cumhurbaşkanı seçim sonuçları AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, HDP oy oranları ve daha fazlası.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

28. DÖNEM AKSARAY CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONUÇLARI ORANI NE?

14 Mayıs Pazar günü seçimin gerçekleşmesi sonrası 28.Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları açıklandığı vakit haberimize eklenecektir.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

AKSARAY'DA HANGİ PARTİ ÖNDE?

14 Mayıs Pazar günü seçimin gerçekleşmesi sonrası 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları açıklandığı vakit haberimize eklenecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading