Yandex Metrica

Sitede Ara

18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları! Etkileyici, duygusal, 108. yıldönümü zafer mesajları..

18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları! Etkileyici, duygusal, 108. yıldönümü zafer mesajları..

18 Mart Çanakkale Zaferi Türk tarihinde büyük önem taşımaktadır. Zaferin 108. Yıl dönümünde şehitler saygı ile anılırken, Zafer’le ilgili özlü sözler vatandaşlar araştırılmaya başlandı. Zafer gününe özel mesajlar, duygusal sözler merak konusu oldu. 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları! Etkileyici, duygusal, 108. yıldönümü zafer mesajları..

Genel

18.03.2024, 22:44

18 Mart Çanakkale Zaferini sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunmak isteyen vatandaşlar, Zafer mesajlarını araştırmaya başladı. Etkileyci ve duygusal mesajlar haberimizin detayında yer alıyor.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

18 MART ZAFER MESAJLARI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününde tüm şehitleri rahmetle anıyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Çanakkale Zaferi'nin 108. yılını kutluyor, bu destana öncülük eden Gazi Mustafa Kemal ve cesur Türk askerlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz…

Çanakkale Deniz Zaferi Birinci Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Çanakkale Zaferiniz kutlu olsun aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Aziz şehitlerimizin kahramanlıklarla dolu hatıraları, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere inanarak emanet ettiği Cumhuriyetimizin yaşatılmasının en büyük teminatı olacaktır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

Türk milletinin göstermiş olduğu mücadele ve kazandığı Zaferin 108.yıldönümünü gururla kutluyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu mücadeleye katılarak vatanın bölünmez bütünlüğü için Canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading