Yandex Metrica
17 yıllık sonra çözülen çifte cinayetin zanlısı FETÖ'cü çıktı

17 yıllık sonra çözülen çifte cinayetin zanlısı FETÖ'cü çıktı

Kocaeli’de 2005 yılında meydana gelen ve iki kişinin öldürüldüğü cinayetin zanlısı FETÖ’cü çıktı. 17 yıl sonra çözülen cinayetin zanlısı adliyeye sevk edildi.

Genel

23.01.2024, 18:35

Olay 2005 yılında İzmit Sepetçiler Köyü Taş Ocakları mevki'inde meydana geldi. Hasan Hallaç ile Süleyman Acar'ın öldürülüp atılmasıyla alakalı jandarma ekipleri o dönem detaylı çalışma başlattı. Ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen faillere ulaşılamadı. Dosya tekrar Kocaeli Emniyet Müdürlüğü cinayet bürosu ekiplerine verildi. Ekipler, yaptıkları çalışmaların ardından 17 yıllık cinayetin zanlısının 4 kişi olduğunu belirledi.

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Düzce ve Uşak'ta yapılan operasyonların ardından zanlılardan T.O.'nun 2020 yılında vefat ettiği belirlendi. İki zanlı ifadelerinin ardından serbest kalırken 56 yaşındaki N.E cinayeti itiraf etti. 2020 yılında ölen T.O. ile beraber 2005 yılında bu cinayetleri işledikleri ortaya çıktı.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

ZANLI FETÖ'CÜ ÇIKTI

Yapılan araştırmalarda cinayetin işlendiği yıllarda N.E.'nin FETÖ içerisinde faaliyetlerde bulunduğu, 2017 yılındaki darbe girişiminin ardından da 12 ay hapis yattığı öğrenildi. N.E., yapılan işlemlerin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading