Yandex Metrica

17 günde 16 kez yanmıştı! Esrarengiz yangınların sebebi belli oldu

17 günde 16 kez yanmıştı! Esrarengiz yangınların sebebi belli oldu

Kastamonu’da 16 gün içerisinde 17 defa yanan evdeki yangınların, evde yaşayan aile üyelerinden biri tarafından çıkarıldığı anlaşıldı.

Genel

23.01.2024, 18:19

Kastamonu’nun merkez ilçesine bağlı Kurusaray köyünde yaşayan Dadaylı ailesinin evi, 1 haftada 6 kez yanması ile gündeme gelmişti. Merak konusu olan ev, 16 gün içerisinde tam 17 kez yandı. Küçük çapta çıkan yangınlara aile kendi imkanlarıyla müdahale etti.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

SAMANLIKTA ÇIKAN YANGINDA 40 BİN LİRALIK TAHIL ÜRÜNÜ YANDI

Yangınlar sebebiyle korku yaşadıklarını ifade eden Dadaylı ailesi, evdeki bütün eşyaları da sokağa çıkarttı.Üzeri branda ile örtülen eşyaların bazıları yangında zarar gördü. Evin dışında, aileye ait ahır ve samanlıkta da yangınlar çıktı.Samanlıkta çıkan yangında 40 bin lira civarında saman, arpa, buğday gibi tahıl ürünlerinin yandığı belirlendi.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

ESRARENGİZ YANGINLARIN SEBEBİ BELLİ OLDU

Evdeki çekyat, çiçeklik, buzdolabı, çekmece gibi yerlerde esrarengiz bir şekilde çıkan yangınlarla ilgili Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yapılan araştırmalar neticesinde, yangınların evde yaşayan Dadaylı ailesinin bir üyesi tarafından esrarengiz bir durum oluşturma amacıyla çıkarıldığı tespit edildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, aile üyeleri psikososyal destek almaları için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne yönlendirildiği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading