Yandex Metrica
SON DAKİKA
15 yaşındaki kıza şiddet kamerada: Yapma ben öksüzüm

15 yaşındaki kıza şiddet kamerada: Yapma ben öksüzüm

Ankara'da H.A. adlı kızı kıyafetlerini çıkarttırıp darbeden T.Y. ile bu sırada cep telefonu ile görüntü çeken erkek arkadaşı R. (30) jandarma tarafından gözaltına alındı. H.A. da ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

Genel

07.03.2024, 18:08

Olay, Mamak ilçesinde meydana geldi. T.Y, daha önce birlikte kaldıkları yurttan tanıştığı ve husumetli olduğu H.A.'ya barışma mesajı göndererek buluşma teklif etti. Akşam buluşma noktasına erkek arkadaşı ile gelen T.Y., birlikte H.A.'yı otomobile bindirip, ıssız bir yere götürdü. Burada T.Y., H.A.'yı darbetti. Bu sırada erkek arkadaşı da cep telefonu kamerasıyla görüntü çekti. Videoda zorla kıyafetleri çıkarttırılan H.A.'nın, T.Y. tarafından saçından tutulup yumruklandığı görüldü. H.A.'nın videoyu çeken kişiye, "Ağabey yapma; çoluğun çocuğun var ağabey, ben öksüzüm" şeklindeki yalvarması da duyuldu.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINDILAR

Görüntünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. H.A.'nın korktuğu için şikayetçi olmak istemediği öğrenilirken, olayın ardından kayıplara karışan T.Y. ve erkek arkadaşının bulunması için çalışmalar sürüyor. T.Y. ile bu sırada cep telefonu ile görüntü çeken erkek arkadaşı R. (30) jandarma tarafından gözaltına alındı. H.A. da ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

'ADLİ İŞLEMLERE BAŞLANDI'

Ankara İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ankara Mamak ilçesi Kutludüğün Mahallesi’nde 21 Ağustos 2021 tarihinde sosyal medyada yer alan bir şahsın kıyafetlerinin çıkarılarak darbedilmesi videosu ile ilgili olarak Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde darp eden şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış ve haklarında adli işlemlere başlanılmıştır" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading