Yandex Metrica
SON DAKİKA
13 derece Yengeç: Türkiye-Amerika savaşı o tarihte başlayacak

13 derece Yengeç: Türkiye-Amerika savaşı o tarihte başlayacak

Ünlü astrolog Dolunay Karaca'nın yıldız haritasına bakarak Türkiye ile ABD arasında savaş yaşanacağını söylemesi sosyal medyada gündeme oturdu.

Genel

07.02.2024, 00:27

Yunanistan'ı baştanbaşa silahlandıran ve Ege adalarını garnizona çeviren ABD, Türkiye'ye karşı bölgede tansiyonu giderek yükseltiyor. Bunun yanında Suriye'de 80 bini aşkın terörist toplayarak küçük bir PKK/YPG ordusu kuran Amerikalılar, Mehmetçiğe yönelik saldırılar için vekil örgüt ya da vekil devlet kullanmaktan çekinmiyor. 

ABD ile Türkiye arasında yıllardır sürmekte olan vekalet savaşının ne vakit doğrudan savaşa evrileceği büyük bir soru işareti. Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'deki ABD destekli teröristlere yönelik büyük bir operasyona hazırlanırken güvenlik uzmanları Yunanistan merkezli bir krizin en geç bir yıl içerisinde sıcak savaşa dönüşeceği uyarısında bulunuyor. 

İşte tam da bu ortamda astrolog Dolunay Karaca'nın yıldız haritası çıkarımlarıyla açıkladığı 'savaş' tahmini sosyal medyada büyük ilgi topladı. Gazeteci Türker Akıncı'nın Ne Var Ne Yok adlı programına katılan Dolunay Karaca, Türkiye ile ABD arasında çıkacak doğrudan bir savaş için tarih verdi. İşte Karaca'nın büyük tartışmalara yol açan açıklamaları: 

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

KOÇ VE YÖNETİCİSİ MARS 13 DERECE YENGEÇ'TE

Bir savaş kesinlikle olacak. Özellikle 2023 Nisan ayı çok dikkat çekiyor. Neden diyeceksiniz... 2023'ün nisan ayında, 29 derece Koç burcunda bir tutulma gerçekleşecek ve çok analitik bir derece... 29 derece Koç, savaşlarla, mücadeleyle, liderlikle alakalı. Biz burada tutulmaların aslında her zaman için yöneticisine bakarız, o ne durumda diye... Olayın seyrini bize aslında yönetici anlatır.

Koç'un yöneticisi Mars 13 derece Yengeç'te olacak, çok enteresan. Çünkü Amerika Birleşik Devletleri'nin Güneş'i de 13 derece Yengeç'te. Yunanistan'ın yükselen derecesi de 13 derece Yengeç'te. Yani biz aslında Yunanistan'la teketek hiçbir zaman savaşmayacağız. Biz savaşırsak aslında Amerika ile savaşıyor olacağız. 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

ASLINDA HERKES ABD İLE SAVAŞIYOR

Aslında ne Rusya Ukrayna ile savaşıyor ne yarın Türkiye Yunanistan'la savaşıyor olacak. Aslında hepimiz Amerika ile savaşıyoruz. Çünkü Amerika'nın, geçtiğimiz hafta bir Sirius sabit yıldızı konusu gündemdeydi hatırlıyorsunuz, Amerika'nın Güneş'i Sirius ile çok yakın derecede. 2. evde Yengeç burcunda ABD. Burada bu Sirius yıldızı çok kutsal ve çok parlak bir yıldız. 

Küçük adımların büyük sonuçlar doğurmasını anlatıyor Sirius. Çok tılsımlı, bereketli bir yıldız. Siz bir hareket yapıyorsunuz, bunun sonunun nereye varacağını çok da düşünmüyorsunuz belki ama çok büyük olaylar, çok büyük şan, şöhret, para kazanımları veriyor. 

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

NİSAN 2023 DÖNEMİ ÇOK ZORLU GEÇECEK

Amerika başkalarını kullanıp yemleyerek oyun oynuyor. Dolayısıyla herkesin savaşı Amerika ile... Yunanistan ile Türkiye arasında da yarın bir gün -inşallah bir şey olmaz ama- ben Nisan 2023'ü, Mart ve Nisan 2023'ü çok zorlu görüyorum açıkçası. Mars'ın 13 derece Yengeç'te olmasından dolayı, bunun altını çiziyorum. Yunanistan'ın yükselen derecesi ve Amerika'nın kendi güneş derecesi 13 derecede. Ve Mars, savaş gezegeni bunun üzerinde. Dolayısıyla Yunan-ABD ittifakı ve Türkiye ile olan zıtlaşmalar çok bariz ortaya çıkacak. Buna doğru yol alıyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading